Svend Asmussen

Fra Bjarkes Facebook:

Har i dag fået beskeden om at mit store idol både som musiker, menneske, entertainer, performer og violinist Svend Asmussen er gået bort. Jeg talte med ham for få dage siden. Han kæmpede med en slem hoste og jeg kunne høre at det var en kraftanstrengelse for ham at tale med mig, men han tog sig alligevel tid. Jeg fortalte ham at jeg forrige søndag havde spillet en koncert med Hot N Spicy og Mads Mathias. Denne koncert blev indspillet og vi indspillede bl.a. Happy Birthday til ham hvor publikum skrålede med på “Happy Birthday mr. Asmussen”. Denne live indspilning er nok ankommet i dag med posten, men desværre nåede han ikke at høre den. Heldigvis fik jeg dog fortalt ham om det. Jeg takker så ydmygt Svend. Den fakkel med inspiration, begejstring og musikglæde som du har givet mig vil jeg gøre mit yderste for at give videre til publikum og kommende generationer.

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterestNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Comment