Falgren & Friends Festival Night

Næstved får sin egen én-dags festival når Falgren & Friends Festival Night løber af stablen på Rønnebæksholm. Med musik i verdensklasse, bæredygtighed og kvalitet som budskab.

Lørdag d. 14 september 2019 åbner Rønnebæksholm dørene op i den gamle lade for et overflødighedshorn af internationale prisvindende kunstnere i verdensklasse. På denne sensommeraften vil du kunne opleve kunstnere som har optrådt på de store scener over hele verden lige fra f.eks. Carnegie Hall til the BBC Proms. Du vil bl.a. kunne opleve vinderen af verdens største guitarkonkurrence “Guitar Masters”, en singer songwriter med bl.a. soloroller bag sig på the Royal Opera i London, en jazzcrooner i klasse med Sinatra og Bublé, en italiener som mestrer en bandonéon i en sådan grad, at den argentiske tangomester Astor Piazzolla ville have spærret ører og øjne op og selvfølgelig den lokale prisvindende violinist, komponist og initiativtager Bjarke Falgren som vil lede os igennem aftenen.

Årets optrædende venner er: Sönke Meinen(GER), Ana Silvera(UK), Paolo Russo(IT), Mads Mathias(DK), Hot N Spicy(NO +DK), Bjarke Falgren (DK)

Festivalen starter om eftermiddagen, hvor en række nye talenter åbner festen. Det har været vigtig for Falgren at huske at række hånden ud mod de nye talenter som andre, f.eks. nu afdøde Svend Asmussen, rakte hånden ud mod ham, da han selv var et ungt talent og kaldte ham sin arvtager.

På talentscenen om eftermiddagen kan du opleve: Benjamin Skydsgaard(klaver) og Alba Thilo Nielsen (violin) (klassisk), Valsa(folk), ALMAAS(jazz), Alexander Bak-Hansen (klaver), Asger Krog (bas) og Benjamin Heldorf (trommer).

Bæredygtighed er centralt for festivalen. Der satses på høj kavlitet af mad og drikke fra lokale leverandører. Som noget særligt er der et CO2 gebyr på billetten. Der er indgået et samarbejde med organisationen Climate Care og helt grundlæggende er idéen bagved CO2 gebyret at “vi rydder op efter os selv”. Det betyder i praksis, at en stor del af publikums og musikernes C02 udledning bl.a. i forbindelse med transporten til og fra arrangementet bliver neutraliseret, ved at der f.eks. bliver bygget vindmøller, plantet træer og gennemført udviklingsprojekter i tredje verdens-lande.

Festivalen er støttet af Næstved Kommune og Rønnebæksholm.

Praktisk info:
Sted: Høje lade, Rønnebæksholm 1
Tid: Lørdag d. 14 september, kl. 15.30-23.00
Pris: Voksne 240 kr. + CO2 offset gebyr, i alt 250 kr. Børn/unge under 20 år 120 kr. + CO2 offset gebyr, i alt 130 kr.
Priserne er ekslusiv 10 kr. billetgebyr.

Det er muligt at bestille en skovtursplatte til 160 kr. Denne kan også købes i vegetar-udgave til samme pris. Bestilling skal ske til Marianne Kjems på makje@naestved.dk

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterestNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Comment